2008-03-13 17:21:00 + hírek , szexabc

99 érdekesség a szexről

99 érdekesség a szexről Mindenféle érdekesség a szex témakörében. Néhol meghökkentő, néhol kétségbeejtő tények, számadatok. Gondoltad volna, hogy ennyi mindent nyilvántartanak, mérnek, értékelnek a szex témakörében? Itt az ideje, hogy néhányat megtudj most!

1. A nők és a férfiak is átélhetik a multiszexet. De a férfiaknál az első általában ejakuláció nélkül történik, miközben a merevedés folytatódik!

2. Kutatók szerint hanyatt fekve bennszorul a levegő és a hang. Szóval a misszionáriussal nem érhetsz el akkora orgazmust, mint ha felül lennél.

3. A globális szexfelmérés statisztikái szerint egy nő két és félszer gondol naponta a szexre. Nem meglepő, hogy a férfiak kétszer ennyit.

4. Egy brit orvosi lap újságírói szerint minél többször élsz át orgazmust, annál tovább élsz.

5. Az angol kifejezés, ’butterflies of love’, azaz ’a szerelemtől pillangókat látok’ kifejezés romantikusan hangzik, ugye? De franciául ez annyit tesz, ágyéki gondokkal küzdök.

6. Ugandában a nők érdekes eszközzel próbálják becserkészni a fiatal férfiakat. Egy speciális fűszerekből álló keveréket kennek a szeméremajkukra. (Ki ne próbáld!)

7. Felejtsd el a parfümöket! Bebizonyosodott, hogy a férfiakat a levendula és a sütőtök-torta illata gerjeszti be - állítják egy chicagói intézet szaglással és ízleléssel foglalkozó kutatói.

8. A Családalapításért nevű szervezet felmérései szerint az óvszer a legtöbb esetben azért mond csődöt, mert vagy túl nagy, vagy túl kicsi. Szóval ne itt éld ki az egódat, és a valós méreteid szerint válassz!

9. Pornográf szavunk görög eredetű, és a prostituáltakkal kapcsolatban használták először.

10. 2004-ben egy nő az athéni repülőgépen ragadt. Az ok: bennragadt a biztonsági öv fém darabkája.

11. A lovehoney.co.uk aktuális felmérése szerint csak 33% élvezi a G-pont általi szexet, és 80%-a hisz egyáltalán a létezésében.

12. Egy floridai egyetem felmérés szerint a nárcisztikus emberek sokkal inkább élvezik az alkalmi meneteket, mint a szerelmet és a romantikát.

13. A petyhüdt farok mérete átlagosan 7-8 centi.

14. Miért van az ondónak fehérítő szaga? Mert olyan kémiai anyagot tartalmaz, ami természetes fertőtlenítőszerként funkcionál, csakis hüvelyünk védelmére.

15. Ejakuláció után, ha fájdalmas az újabb erekció, kezeltesd! Mert tartós károkat okozhat a péniszedben, sőt, impotenciához is vezethet!

16. Masters és Jonhson szexterapeuták adatai szerint a nők 1%-a képes csupán a mell izgatásától elélvezni! Szerencsések!

17. Thaiföldön, a király születésnapján különleges ajándékot kaptak a férfiak. Szabadon elköttethették ondóvezetéküket. Több mint ezren éltek is a lehetőséggel!

18. Egy közösülés alkalmával 100-150 kalóriát égethetsz el.

19. Romániában az aráknak esküvőjük éjszakáján egy ágaskodó falloszt ábrázoló szobrot kell meglovagolniuk. Ezzel ajánlják fel szüzességüket.

20.A görögök vezetnek! A nemzetek között ők szexelnek legtöbbet. Második helyen a horvátok állnak.

21. Ne vedd személyeskedésnek, ha a pasid elalszik szex után. Az orgazmus ugyanis beindítja a paraszimpatikus idegrendszert, azaz megkezdődik a test a relaxációja és az emésztés.

22. A Kinsey Intézet szerint a 33 centi hosszúságú álló pénisz tartja a rekordot!

23. Lehet, hogy a biciklisták hamarosan lemondanak szenvedélyükről? A Szexuálitás Orvostana című angol lap szerint ugyanis azok a nők, akik naponta másfél kilométert tekernek, kevésbé élvezik a szexet.

24. A pénisz hosszánál fontosabb annak kerülete. Minél vastagabb ugyanis, annál jobban érzed, hogy feszül valami a hüvelyedben!

25. A petyhüdt állapotban lévő pénisz hosszából nem következtethetünk a merev méretekre.

26. Az állatok között is akadnak mások. A Central Park állatkertjének két lakója, Roy és Silo homoszexuális pingvin pár, akik 2003-ban adoptálták közös gyermeküket.

27. A férfiak alvás közben átlagosan 4-5 alkalommal produkálnak erekciót.

28.A 18.századi Itáliában megszokott volt, hogy a férjes asszonyok saját férfi kísérőt tartanak, aki egy személyben látta el a védelmező, a barát és a szerető feladatkörét.

29. A szex természetes hisztamin-forrás. Segít leküzdeni az asztmát és a szénanáthát.

30. Az amerikai férfiak a Valentin napi virág és üdvözlő-kártyákért cserébe, kinevezték a március 14-ét a Kaja és haverok napjának.

31. Mi az igazán hangulatgyilkos? Az, hogy a kutyák 40%-a gazdájukkal alszik. Egy ágyban.

32. Számos ősi, észak-amerikai társadalomban kitüntetett szerepet kaptak azok, akik mind férfi, mind női hajlandóságot tudhattak magukénak. Úgy tartották, ők állnak igazán két lábbal a földön!

33. A nőknek sokkal nagyobb az esélyük átélni az orgazmust közvetlen menstruáció előtt vagy alatt. Az élénk véráramlás és a természetes nedvesedés miatt ugyanis intenzívebben élik át a szexet.

34. A szex igazi szépítő kúra! Komolyan! Segíti ugyanis az ösztrogén termelődését, így a haj sokkal csillogóbb, a bőr pedig puhább lesz!

35. Szex hármasban! Felmérések szerint ez a legnépszerűbb szex-fantázia. Az USA-ban a nők 20, a férfiaknak 30%-a ezt próbálná ki legszívesebben!

36. A szkatofília az a szexuális perverzitás, amikor valaki csak akkor képes izgalomba jönni, ha mocskos dolgokról beszél idegenekkel, leginkább telefonon.

37. A nők többet fantáziálnak szex közben, mint a férfiak. Minél élénkebb a képzeletük, annál inkább élvezik a szexet!

38. Nőgyógyászok szerint a testbe került ondó javítja a hangulatot.

39. Azok a férfiak, akik úgy gondolják, péniszméretük igencsak rendben van, külső megjelenésükkel is elégedettebbek, szemben méret-komplexussal küzdő társaikkal.

40. Az angoloknak átlag 10 szex-partnerük van életükben. A pálmát a kínaiak viszik, 19-cel. A legkevesebb számot a vietnámiak produkálták, mindössze 1 párral büszkélkedhetnek.

41. Melyik dal jellemzi leginkább a szexuális életedet? Ezt a kérdést tették fel 2500 nőnek és férfinek, egy felmérésben. Christina Aguilera, Dirty című klipjét érezték legtöbben hasonlónak.

42. A Cosmopolitan olvasóinak 32%-a füllentett már, amikor az eddigi szex-partnereik számáról érdeklődtek.

43. „Csak levittem sétálni a kutyát”- hangzik az ismerős mondat. A valóságban ez azt jelenti: „Félreléptem!”, vagy „Tényleg csak lementem a parkba, hogy nézzem a szexelő párokat!”

44. 200 millió pár szexel a Földön naponta!

45. Dr. Stuart Meloy szűz területre merészkedett! Hátfájással kezelt egy női beteget, ezért egy elektródát vezetett a gerincébe. Ettől a nőnek orgazmusa volt. Az „Orgazminátor” névre keresztelt eszköz forradalmasítása folyamatban van!

46. Egy teáskanálnyi ondóban körülbelül 5 kalória van. (Light, nemde?)

47. A férfiak heréje izgalmi állapotban duplájára duzzadhat.

48. A legtöbb pulyka és zsiráf biszexuális.

49. 290, 30 év alatti pár vetette alá magát egy vizsgálatnak, amelyből kiderült, hogy a nem dohányzók kétszer többször szexelnek egy hónapban, mint a dohányosok. Intenzívebb élményt is ők produkálnak.

50. Indiában néhány fakír hindu súlyt erősített a péniszéhez, hogy meghosszabbítsa azt!

51. Egy férfi élete során átlagosan másfél liter ondót hagy maga után.

52. A fogyással nő a péniszméret. Ha a férfi a péniszhez közeli területeken megszabadul a zsírpárnáitól, férfiasságának hossza látványosan nő. Kell ennél jobb ösztönzés az edzéshez?

53. Hybristophiliának nevezik, ha csak büntetett előéletűekkel élvezed a szexet!

54. Az ejakuláció átlag 42km/órás sebességgel zajlik. Összehasonlításképpen a világcsúcstartó 100 méteres futó 40km/órával száguldott.

55. A 19. században New York és London bordélyházait is jelölték az útikönyvek.

56. Néhány ősi, közép-keleti területen tilos volt a csiklandozás vágyfokozó hatása miatt.

57. A nők és a férfiak is a munkahelyükön fantáziálnak legtöbbször a szexről.

58. A pénisz rövidségének oka lehet a stressz és a megfeszített medence. De ennek ellentéte is igaz. A laza medence elősegíti a méretes péniszt.

59. Egy ausztrál felmérés szerint azok a nők, akik nőkkel szexelnek, többször élnek át orgazmust, mint akik csak férfiakkal.

60. A Durex nemzetközi felméréséből kiderül, hogy az emberek többsége 17 évesen veszti el a szüzességét. Az amerikaiakat kivéve. Ők 16 és fél évesen.

61. A pennsylvániai egyetem kutatása szerint azok az egyetemisták, akik hetente kétszer-háromszor szexelnek, ellenállóbb az immunrendszere.

62. Vannak nők, akik allergiásak az ondóra. A fehérjetartalmú nedv égő, viszkető érzést eredményez a női nemi szerven.

63. A csókolózás egészséges! A fokozott nyáltermelés ugyanis tisztán tartja a szádat, csökkentve ezzel a fogszuvasodás esélyét!

64. 2005-ben új csókolózási rekord született. A pár ajkai 31 óra, 30 perc, 30 másodpercen át érintették egymást.

65. Ne hidd, hogy a terhesség miatt megszűnik a szex iránti vágy. Ahogy kerekedik a nő, ugyanúgy, sőt sokkal jobban kívánja.

66. A 80 évesek több mint 30%-a él nemi életet.

67. A tajvaniak kedvelik és használják leginkább a vibrátort (47 %)! Az amerikaik állnak a második helyen, mögöttük pedig az angolok, akiknek 43%-a élvezi a segédeszközt.

69. Ha nem akarsz szexelni, ne a fejfájásra hivatkozz! Az orgazmus ugyanis endorfint termel, aminek erős fájdalomcsillapító hatása is van.

70. A közösülés átlagos időtartama 7-8 perc.

71. Egy ejakuláció során, a 100 millió spermából mindössze 200 ér el a petesejtekhez.

72. Egy felmérés szerint a férfiak 45%-a nagyobb péniszre vágyik.

73. Kínában a herélt férfiak többnyire magas pozíciót töltenek be. Testrészüket egy agyagedényben tartják, egy magas polcon, ami felsőbbrendűségüket szimbolizálja.

74. Egy szex-felmérésben részt vett pároknál az előjáték időtartama átlagosan 11 és 13 perc között mozgott.

75. Hol szexelnek a párok legszívesebben ágyon kívül? Kocsiban!

76. A torontói egyetem különleges szexuális hajlamokról tart szemléltető előadást, hogy az emberek jobban megértsék, miben különböznek.

77. Az embereknél, a halaknál és delfineknél a legnépszerűbb az orális kielégítés.

78. A G-pont és a csikló izgatásával átélt orgazmus nem egyforma. A G-pont izgatásnál borzongást fut végig a testeden, míg a csikló hatására elfog a bizsergés.

79. Az orgazmus remek gyógyír a menstruációs görcsökre.

80. Te hol csókolóztál először? A megkérdezettek 34%-a buliban.

81. A nők nyíltan bevallották, hogy ugyanannyira izgatja őket a pornó, ha csak nők csinálják, mintha nők és férfiak.

82. A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a koffein gerjeszti a szexuális motivációt. Dobj be reggel egy feketét és zavarj le egy gyors menetet!

83. A csiklóban megközelítőleg 8000 idegvégződés fut össze. Ez az egész test legérzékibb pontja.

84. A kapcsolatban élő férfiak 70%-a minden aktusnál átéli az orgazmust.

85. ... a nőknek csak 28,6 %-a.

86. A péniszben összesen 4000 idegvégződés található.

87. Mielőtt a fogamzásgátlót legalizálták Japánban, árusok járták a házakat és óvszert kínáltak a nőknek.

88. Ezek az árusokat Mr. Koton-nak hívták.

89. A nők és a férfiak is átélhetnek orgazmust, alvás közben is!

90. Megvan az új szexőrület! A részvevők állat jelmezbe öltözve találkoznak egy erdőben. Igazi animal-szex.

91. Olasz specialitás: szájjal felhúzni a kotont a péniszre!

92. 1984-ben, John Harvey Kellog táplálkozás szakértő olyan müzlin dolgozott, ami csökkenti a nemi vágyat. Szerencsére mára feladta!

93. A férfiak legnagyobb része háromszor-négyszer akar szexelni egy héten!

94. Érdekes módon a nők is!

95. Washingtonban, a heteroszexuálisok között nem volt legális az orális szex, egészen 1993-ig, négy hónappal Bill Clinton ominózus esete után.

96. Nagy-Britanniában Ann Summers 5000 partit szervezett hetente. Ez évente 260 ezer.

97. Az ősi Athénban a hűtlen férfiakat keményen megbüntették! Fanszőrzetüket leszedték, végbelükbe pedig tormát nyomtak! (Ki ne próbáld!)

98. Az elektromos vibrátort egy angol orvos találta fel, 1880-ban. Egy hisztériával küzdő nőt kezelt, és ennek lett az eredménye orgazmus.

99. A Kinsey felmérése szerint azok a nők, akiknek a pasija 21 percet, vagy annál több időt tölt előjátékkal, azoknak csak 7,7 %-a nem jutott le a csúcsra!

FIGYELEM! FELNŐTT TARTALOM! BELÉPÉS CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

A kért oldal felnőtt látogatóknak szól! Erotikus, szex és porno jeleneteket tartalmaz! Megtekintése csak 18 éven felülieknek!
A belépés gombra kattintva elfogadja és kijelenti, hogy nem zavarja a szexuális (erotika, szex, porno) tartalom illetve biztosítja, hogy kiskorú nem fér hozzá a számítógéphez a felnőtt tartalmak megjelenése alatt!
Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy néhány szex jelenet zavarhatja egyesek szexuális izlésvilágát, egyes porno jelenetek pedig megbotránkoztatóak lehetnek!
Egyes írások, képi megvalósítások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztők világnézetét!

Igen, elmúltam 18 éves, belépek! Nem, elhagyom az oldalt!

THIS WEBSITE IS FOR ADULTS ONLY!

This site contains uncensored sexually explicit material unsuitable for minors. You must be at least 18 to enter!
If you are under 18 years of age and you do enter, you may be violating local, state or federal law.
Access may be prohibited in certain states/countries. If your local laws forbid sexually explicit material, please leave. I am at least 18 years of age.

Yes, I Agree: Enter No, thanx